Új szolgáltatásunk: megtisztítjuk az Ön autójának, gépjárműjének légterét ózongenerátorral!

KLÍMA, UTASTÉR ÉS RAKTÉR SZAGTALANÍTÁS, PENÉSZMENTESÍTÉS, FERTŐTLENÍTÉS

Az ózon 50-szer hatékonyabb és 3000-szer gyorsabb, mint a klór. Gáz halmazállapotának köszönhetően átjárja a klímarendszert, a teljes utasteret, behatol még a ülésszövet szálai közé is: fertőtleníti, penészmentesíti és szagtalanítja a felületeket, mindezt vegyszermentesen.

Az ózon fertőtlenítő hatása

Az ózon igen erős oxidáló és vírusölő hatással rendelkezik. Jóval hatékonyabb a vírusok és baktériumok elpusztításában, mint a napjainkban erre a célra leggyakrabban használt klórgáz. Ezért az ózonos fertőtlenítés után sokkal kisebb arányú a mikroorganizmusok újragyarapodása, mint a klóros fertőtlenítés után. Ráadásul teljesen környezetbarát.

Ózonfertőtlenítés és vegyszeres tisztítás igénylése

Ózongenerátor, 3500 mg/h – HighEnd HE-150

HighEnd HE-150 hordozható ózongenerátor

3,5 g/óra teljesítményű, hordozható, légtisztító és fertőtlenítő berendezés, aktív oxigént előállító készülék. Otthoni és munkahelyi használatra.

Funkció: Fertőtlenítés, sterilizálás, szagtalanítás

Leggyakoribb felhasználási területek: autóklíma tisztítás, lakószobák, hálószobák, kisebb irodák, előadótermek és orvosi rendelők.

Működési elv

Az ózongáz (O3) három oxigén atomot tartalmaz, míg a belélegzett levegő kettőt. Amikor a rendkívül reaktív ózon molekulák baktériumokkal, vírusokkal és egyéb szagokat okozó részecskékkel érintkeznek, bekövetkezik az oxidáció, amely során ezek a káros részecskék teljesen elpusztulnak, míg az ózon molekula oxigénné (O2) alakul át a kémiai folyamat végén. Tehát a kezelés után nem marad más, mint friss O2 dús levegő.

AUTÓS KLÍMATISZTÍTÁS ÓZONNAL
műszerfal megbontása és vegyszerek nélkül

Az egészséges friss levegő mindenki számára fontos. Az ózontechnológiával lehetségessé vált a makacs, eltüntethetetlennek vélt szagok teljes mentesítése. Nem hagy nyomot maga után, csak kellemes friss illatot.

A gépjárművek klímaberendezése optimális körülményeket teremt a mikroorganizmusok elszaporodásához. A baktériumok és gombák mellett a különböző vírusok is kedvelik a klímarendszer nedves, sötét és nehezen hozzáférhető részeit. A gépjármű szellőző ventilátora a betegséget okozó anyagokat a belső térbe juttatja. Ezek a részecskék belélegezve nyálkahártya irritációt, megfázásszerű tüneteket, fáradékonyságot, fejfájást, de akár allergiát vagy más légúti megbetegedéseket is előidézhet.